søndag 16. desember 2012

OLAV HAR BURSDAG!!!

 
Stakkars Olav må feire bursdagen sin på en flyplass i Moskva. Han mener selv det går bra. Men de er jo så sure her. Hvorfor ER de så sure, lurer vi på. Selv om man klasker til og smiler og holder på, bruker de ikke en kilojoule på å prøve å være hyggelige tilbake. Det ser liksom ut for at de har bestemt seg for at dette er en dritt dag, eller en dritt uke, eller til og med et dritt ÅR, og jeg (altså vedkommende man har å gjøre med) har ikke tenkt til å legge noen innsats i å prøve å gjøre det bedre.
 
Greit nok at de har vært gjennom sovjet-tid og andre knallharde tider. Men det ikke på tide å løfte blikket litt oppover og utover og fremover??? Vi har nå blant annet travet frem og tilbake på terminal D på flyplassen for å finne noe som er i nærheten av å være skrevet på et annet språk en russisk. Ikke å oppdrive. Noe sted. Eller vent. Det var overdrivelse. Vi fant en tynn bok på engelsk. Det var Romeo og Juliet. Ingen av oss var så interessert i å lese den. Vi har ikke turt å spørre om de har noe på engelsk. De skjønner jo for det første ikke hva vi sier. Og så blir de enda surere enn det de var i utgangspunktet.
 
Vi er litt trøtte, og døgnville, og gleder oss til å komme frem. Vi har unnet oss en øl på fridays, hvor de selvfølgelig også er sure. Det er nok mer rock og roll på Cuba! Men allikevel; HURRA FOR OLAV! HAN HAR BURSDAG!!!
 
 
 
 
Litt bleke og slitne, på flyplassen i Mockba - SOM DET JO HETER!

4 kommentarer:

 1. Neimen Hilde da, jeg har gjentatte ganger informert deg om de negative sidene ved å avholde bursdagsfeiring ved terminal D på flyplassen i Mockba. Det kan virke som at du rett og slett ikke ønsker å ta til deg fornuft! Hils hellige O og gratuler så mye med dagen fra dette marginalt mer vennlige nabolandet i vest. Det virker som dere har en fin tur så langt med mye fine stempler i passene deres, jeg forventer naturligvis stappa fullt pass ved hjemkomst! Keep up the good work! MVH Lassie, collien kjent fra X antall tv-show!

  SvarSlett
 2. Først av alt: GRATULERE MED DAGEN OLAV! Så - litt bleke og trette - ikke til å nekte for, men nå er dere snart ved målet. Tenk varme som i -> mennesker, vær, vann og opplevelser. God tur videre - ser frem til neste rapport! Synnøve

  SvarSlett
 3. Her sitter mødrene klare! Gratulerer med dagen her også Olav! Har sendt melding på tel. vet ikke om den kommer fram. Her i Norge er det ihvertfall surt vær-så glede dere til varme og fine dager! Heldige vi som lever i denne tidsalder og kan følge med!! Gudrun:)

  SvarSlett
 4. Hurra!! Jeg elsker blogg- og enda bedre; bursdagsblogg! Jeg sjekka ut leiligheten i går- veldig koselig! Dog skal det sies at det var en mystisk mann (må ha vært mann) som ringte på og bare banket da søs tok av røret.. rosenhoff, ass! Men leiligheten er i trygge hender; søs gikk rett ut med kniv i hånda og sjekka gangen for uvedkommende. Så kan nok love dere at om noe blir skadet mens dere er borte, er det nok heller de uinviterte enn interøret. Gratulerer med dagen, Olav:)
  Klem fra sinsen

  SvarSlett