fredag 1. februar 2013

Slideshow

Vi har så mange bilder fra turen! Videre følger altså en liten bildekavalkade fra Olav og Hilde sin ferietur til Cuba, julen 2012/2013. Nesten litt som lysbildefremvisning anno 1995, da Trine og jeg satt i pysjen med nyvasket hår og fulgte ivrig med da pappa viste frem bilder av ville dyr og jordhytter fra Afrika. Cuba hadde ikke så mange ville dyr som kan måle seg med løver og sjiraffer, men de hadde:

 
Verdens minste frosk, kun 9mm. Jeg har kanskje sagt det før? VI ble så veldig imponerte, og ikke minst redde for å tråkke på en. Den er visst litt vanskelig å se, men den sitter på det brune bladet i midten.

 
Geiter. Over alt. Denne er tatt på vei opp til El Yunque. Geiter er festlige. De ser jo helt trøtte ut.


 
Troa på at alt er mulig, samt propagandaplakater over alt. På den øverste her står det at
vi ønsker å være som CHE - den store nasjonalhelten.



 
Frisørsalonger. For de lokale kostet det 5 pesos cubanos, for oss kostet det 5 cuc. Ikke rart de var ivrige på å ha oss om kunder, da de tjente tjuefem ganger så mye på oss. Han her var kjempefornøyd over at han ble med oss hjem til Norgen gjennom dette bildet. Olav var litt skeptisk til å ta alt håret, men ble fornøyd da det hele var unnagjort.

 
 
Gamle biler - overalt. Fine å se på hvis de var nypolerte, men spydde ut eksos som la et lokk på hele Havana.


 
Baseball. Vi skjønte jo ingen ting, men tror vi var vitne til en homerun en gang da alle på tribunen reiste seg og jublet, og en mann på banen løp veldig fort. Vi moret oss mest med å se på alle kidsa som hadde pyntet seg og gikk rundt og hilste på alle de kjente.

 
Venterom på busstasjonen til bare oss. Alle cubanerne satt i venterommet ved siden av.

 
Statlige Cubanske campinghytter. Vi slo til på to netter, og ble solbrente ved bassenget.

2 kommentarer:

  1. Kult! Gleder meg til full bildeserie når jeg kommer hjem! Her i thailand har de også mye rart, også elsker de å lure rike turister som oss! Klæm

    SvarSlett
  2. Festlige bilder, moret meg på søndagsmorgenen! Og ble minnet på gamle dager!!! Fra mamma!

    SvarSlett